Avaleht / Tööandjale / Töökeskkond / Töötervise edendamine / Tervislik toitumine töökohal
Viimati uuendatud: 10.12.2015
Tervisliku toitumise toetamine ei ole tingimata majanduslikult kallis ega ka ajakulukas.
Muutused rakenduvad sageli hoopis paremini entusiastlikul eestvedamisel ja inimeste kaasamisel. Oluline on anda töötajatele võimalus vabatahtlikult oma toitumisharjumusi muuta.
Ontario Rahvatervise Assotsiatsioon Kanadas on tööandjatele olukorra hindamiseks ja tegevuste edasise kavandamise toeks välja töötanud ankeedi, mille oleme Eesti oludele kohandanud. Ankeedi leiate lisast 1.
Esitatud küsimused võimaldavad analüüsida teavet süsteemselt ja olukorra kõikidest olulistest aspektidest lähtuvalt.
Esimese bloki abil saab põhjaliku ülevaate töö ja töökeskkonna iseloomust, töötajatest ning võimalikest vajadustest, mida töökeskkonna või töötajate eripära tingib. Järgmised blokid puudutavad töökohal pakutavaid võimalusi (juhtimine, ressursid) ning annavad seeläbi kindlama aluse edasiseks tegevuste arendamiseks.
Toitlustaja, toidukulleri ning toiduautomaatide teenuseid puudutavad küsimuste blokid annavad võimaluse hinnata töökohal pakutava toidu tasakaalustatust, mitmekesisust ja kättesaadavust.
Külastusi 3787, sellel kuul 3787
Tooelu.ee loomisel on peetud silmas, et siin avaldatav info oleks kättesaadav ja kasutatav võimalikult paljudele inimestele.
Leitud märksõnadMärksõnu ei leitud