Avaleht / Uudised

Konverentsil räägitakse toidust, harjumustest ja toitlustamisest töökohtades

19.09.2013



Konverentsil räägitakse toidust, harjumustest ja toitlustamisest töökohtades .

Tervise Arengu Instituut korraldab täna, 19. septembril Tallinnas konverentsi „Tervisesõbralik töökoht: Toidust, harjumustest ja toitlustamisest“, et anda ülevaade tööealiste inimeste toitumisharjumustest Eestis, jagada häid kogemusi toitumisharjumuste edendamisest ning  toitlustamise korraldamisest töökohtadel meil ja mujal.

„Vähemalt üks päevastest põhitoidukordadest langeb tööl olemise ajale. Selle toidukorra võimalikult meeldiv, taskukohane ja ladus korraldamine on suurel määral tööandja võimuses,“ selgitas Tervise Arengu Instituudi vanemspetsialist Külli Luuk. „Konverents pakubki tööandjaile võimaluse teada saada kuidas toetada töötajate seas tervislike toitumisharjumuste kujundamist“, lisas Luuk.

Eesti Toiduliidu andmetel sööb 15-74-aastastest Eesti inimestest 52% tavaliselt oma peamise päeva söögikorra (vahemikus kella 12-16) kodus, 29% kasutab töökohas oleva söögikoha võimalusi ning 15% on neid, kes küll söövad tööl, kuid võtavad toidu kas kodust või kauplusest kaasa. Kohvikus, pubis või kiirtoitlustusasutuses einestas vaid 4% vastajatest. 

Ettekanded toitumisharjumustest ja -võimalustest töökohal ning kuidas töökohal toitumisharjumusi edendada teevad Tervise Arengu Instituudi eksperdid ning Jaana Laitinen Soome Töötervishoiu Instituudist. Oma häid praktikaid jagavad Ericsson Eesti AS ja CPD OÜ. Täpse päevakava leiab siit.

Konverents algab kell 10.30 ja kestab kella 14.30. Toimumiskohaks on Tallinna Botaanikaaia konverentsikeskus (Kloostrimetsa tee 52).

Konverentsi toimumist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfo:
Maris Jakobson
Tervise Arengu Instituudi avalike suhete nõunik
Telefon 659 390, 5302 2737

Tagasi
Konverentsil räägitakse toidust, harjumustest ja toitlustamisest töökohtades
Võta ühendust

Teksti suurus

Reavahe suurus

Kontrastsus

Ligipääsetavusest

Tooelu.ee loomisel on peetud silmas, et siin avaldatav info oleks kättesaadav ja kasutatav võimalikult paljudele inimestele.

Loe lisaks